Nieuws

Rou­lar­ta mag maga­zi­nes The Finan­ci­al Times drukken

Magazines

Binnenkort rollen verschillende magazines van The Financial Times van de drukpersen bij Roularta Printing. De Roeselaarse drukkerij zal vier magazines van de Britse uitgeverij voor Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika drukken. 

"Aan de keuze voor Roularta Printing als strategische partner liggen verschillende overwegingen ten grondslag, waaronder een sterke nadruk op duurzaamheid, de voortdurende investeringen in baanbrekende technologieën en de ongeëvenaarde kwaliteitsnormen die Roularta Printing altijd hanteert", zegt Janet White, algemeen directeur print bij The Financial Times. "Daarnaast speelt hun langetermijnvisie een cruciale rol op een snel consoliderende markt", besluit White.

Roularta mag binnenkort deze magazines drukken

  • How To Spend It
  • Art of Fashion
  • Business Education
  • FT Wealth

"Vereerd"

Bij Roularta voelen ze zich vooral vereerd dat The Financial Times de Roeselaarse drukkerij heeft uitgekozen voor het drukken van hun magazines. 

"We investeerden dit jaar 4,5 miljoen euro in de vervanging van onze ovens door energie-efficiënte alternatieven. Wij kijken uit naar een langdurig en vruchtbaar partnerschap."

Steven Renders, General Manager Roularta Printing
Roularta
Louis Maes