Over ons

Adverteren

Let op: Regionale Media Maatschappij/Focus-WTV heeft geen samenwerking met 'België Inspireert' noch met 'Margareth Lake Group'. Geen van beide organisaties is gemachtigd om namens RMM/Focus-WTV op te treden.

300.000 mensen komen elke dag in contact met Focus en WTV. Via televisie en/of online. Met uw boodschap regionaal impact creëren? Dan kan, bij Focus en WTV. U kunt hier een contactformulier invullen, dan nemen wij contact op met u!

Televisie

Wie gedurende één maand bij ons op het scherm komt, bereikt 750.000 unieke kijkers. Elke dag stemmen tussen de 110.000 en 120.000 gezinnen af op hun West-Vlaamse regionale zender. Begin 2015 waren er dat maar 80.000. Omgerekend in aantal kijkers betekent dit dat we met Focus en WTV elke dag op televisie tot 300.000 kijkers bereiken.

Uw boodschap op televisie? Dat kan, in de vorm die u verkiest en aangepast aan uw budget. Een spot in een reclameblok? Een billboard bij een programma relevant voor uw doelgroep? Impact creëren vlak voor of na het nieuws? Uw evenement voor een betaalbare prijs in de kijker zetten? Alles kan. We komen vrijblijvend langs, luisteren naar uw noden en werken een voorstel op maat uit.

Wil u graag een directe link naar een lifestyle-minnend publiek? Dan is Tendens uw mediapartner! Tendens staat voor een frisse blik op mode, design, wonen, gastronomie en alle andere lifestyle-gebieden. Als partner van Tendens zet u uw merk in de kijker via publireportages, spots, logovermeldingen en online visibiliteit.

Online

Het online bereik van Focus en WTV groeit exponentieel. Op onze website verwelkomen we dagelijks 50.000 unieke bezoekers en onze community op social media bedraagt meer dan 130.000 fans.

Met uw boodschap impact creëren online? Dat kan bij Focus en WTV.

We werken voor u graag een voorstel op maat uit, zodat uw product/dienst/evenement de juiste mensen op het juiste moment bereikt. We hebben een uitgebreide waaier aan mogelijkheden met onder meer display advertising, online preroll, videokanalen, kijkersacties, sponsored of branded content en integraties in onze dagelijkse nieuwsbrief, met meer dan 50.000 abonnees.

Onze Focus en WTV festivalreporters schuimen het hele jaar door onze provincie af en brengen live verslag uit van meer dan 100 evenementen. Met een smartphone en een microfoon, via sociale media en onze website. Een festivalreporter op uw evenement? Of structurele partner worden van onze festivalreporter en jaarlijks tienduizenden jongeren op een leuke manier bereiken? Dat kan!

Pexels redrecords 2872418 3

Benieuwd welke campagne voor uw bedrijf het beste werkt?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen bij u langs, luisteren naar uw verhaal en werken een voorstel uit op maat. U kunt ons tijdens de kantooruren bereiken op 051 25 95 11 of stuur ons gerust een mailtje naar reclame@focus-wtv.be.