Nieuws
 | update 

Zoek­ac­tie op kanaal naar ver­mis­te 84-jari­ge vrouw levert niets op

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

De zoekactie van de Cel Vermiste Personen op het kanaal Roeselare-Leie naar de vermiste Christiana De Witte heeft niets opgeleverd. Het hele weekend al is de 84-jarige vrouw uit Ingelmunster vermist. Met een heli was er zaterdag al een zoekactie en ook zondag hebben politie en de cel vermiste personen de vrouw niet gevonden.

Zoekactie vermiste vrouw Ingelmunster heli

Op vrijdag 19 januari 2024, rond 16.40 uur, is de vrouw voor het laatst gezien in de serviceflats 'De Ermitage' langs de Weststraat in Ingelmunster. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Na het opsporingsbericht wijzen enkele getuigen in de richting van het kanaal Roeselare-Leie.

Daarom heeft de Cel Vermiste Personen met een bootje op het water gezocht. "We werken met een sonarteam van het technische steunteam van de scheepvaartpolitie uit Zeebrugge. Als zij iets vinden wat interessant kan zijn, wordt dat aangeduid met een boei. Daar zoeken dan de duikers van de civiele bescherming", legt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen uit. Maar de zoekactie levert niets op.

Thumbnail 240119 DE WITTE

Christiana De Witte is 1m60 groot, slank gebouwd en heeft kortgeknipt wit haar. Ze draagt ook een bril. Op het ogenblik van haar verdwijning droeg ze een rode wintervest. Christiana kan verward overkomen.

Hebt u Christiana De Witte gezien of weet u waar zij verblijft, neem dan contact op met de politie via opsporingen@police.belgium.eu. U kan getuigen via het gratis nummer 0800 30 30 0 of dit bericht na lezen op www.politie.be.

Redactie