Nieuws

Caro­li­ne Ver­strae­te voort­aan Chef Pro­gram­ma’s en Storytelling

2022-11-23 00:00:00 - Caroline Verstraete voortaan Chef Programma's en Storytelling

Vanaf deze week versterkt Caroline Verstraete het management van de zenders Focus en WTV als programmaverantwoordelijke.

Samen met het team, en in interactie met stakeholders, klanten en kijkers, zal zij aan nieuwe concepten werken, het programmaluik vormgeven en het productiehuis Picstory verder uitbouwen.

Caroline werkt intussen al 16 jaar voor Focus & WTV. Als maker werkte ze aan heel wat reeksen en programma’s. Ook als presentator en als nieuwsanker deed ze heel wat ervaring op in de provincie. Tijdens de vele reizen die ze als coördinator van het reisproject van de zenders maakte, leerde ze de kijkers nog beter kennen.

Met veel enthousiasme zet ze straks haar schouders onder deze nieuwe functie. Ze kijkt ernaar uit om met het team van het komende feestjaar – Focus & WTV bestaan in 2023 30 jaar – alvast iets moois te maken!

Gezien deze nieuwe verantwoordelijkheid zal ze niet langer als nieuwsanker te zien zijn (haar laatste nieuwspresentatie is op 8 januari). Maar ze blijft actief als programmapresentator, maker en coördinator van de kijkersreizen.

Bart Coopman