Nieuws

Bel­le­wae­r­de Park pakt uit met nieu­we waterattractie

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Bellewaerde Park uit Ieper pakt uit met een nieuwe waterattractie 'Amazonia'. In de nieuwe zone 'Mundo Amazonia' komen ook twee attracties voor kleinere kinderen en een horecapunt. Het park investeert 21 miljoen euro in de volledige zone, die de plaats inneemt van de bekende keverbaan die vorig jaar werd afgebroken.

Vanaf 30 maart kunnen bezoekers in Bellewaerde Park terecht in de nieuwe zone van het park. De blikvanger van zone 'Mundo Amazonia' is de nieuwe waterattractie 'Amazonia'. Bezoekers stappen er in een ronde boot voor acht personen en gaan via een lift naar een hoogte van 18 meter. Na een eerste afdaling in het waterbassin wordt de boot via een lift naar 19 meter hoogte gebracht. Daarna komen bezoekers terecht in een grote halfpipe. Eindigen doet het bootje met een vrije val.

Verder komen er ook twee kleinere attracties zoals de 'Rio Do Cacao' ofwel de mini-boomstammetjes. Ook de bestaande 'River Splash' wordt in de zone opgenomen. De attractie krijgt een grondige upgrade. De jongere bezoekers kunnen er ook terecht voor de kidscoaster 'Brazilian Buggies'.

Bellewaerde
Simulatie2
Simulatie3
MUNDO AMAZONIA
Jeroen Vercruysse

jeroen.vercruysse@focus-wtv.be

Jeroen Vercruysse
Ben Storme
Belga