Nieuws

AZ Sint-Jan Brug­ge stelt nieuw logo voor

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Het AZ Sint-Jan Brugge heeft een nieuw logo voorgesteld. Het nieuw merkteken staat in het teken van de eeuwenoude traditie van ziekenzorg in het Sint-Janshospitaal maar verwijst ook naar de samenwerking tussen verschillende ziekenhuizen in de regio.

Onder het motto "Goede zorg laat niemand achter" stelde het AZ Sint-Jan Brugge een nieuwe huisstijl voor. Na de scheiding tussen het AZ Sint-Jan en het Oostendse Serruysziekenhuis is dat een nieuwe start. Het nieuwe embleem verwijst naar het historisch verleden.

“AZ Sint-Jan Brugge AV is een van de grootste werkgevers van West-Vlaanderen, een kwalitatief publiek referentieziekenhuis en een belangrijk tertiair zorgcentrum. Het zal deze rol op een innovatieve manier blijven invullen naar de gemeenschap toe. Het is goed dat we dit nu ook nog duidelijker naar buiten brengen”, laat algemeen directeur dr. Hans Rigauts weten. 

Gisteren kreeg het personeel de primeur om met het nieuw log e huisstijl kennis te maken. AZ Brugge is met 250 artsen en 3.500 andere medewerkers één van de grootste werkgevers in de regio.

Bernard Vanneuville

bernard.vanneuville@focus-wtv.be

Bernard Vanneuville
Thibaut Desmarets