Campus

Campus is een reeks over studenten aan de West-Vlaamse hogescholen en universiteiten, maar ook over cursisten aan opleidingsorganisaties. In elke aflevering zoomen we in op een project van en door studenten. Als kennisinstituut zet elke school in op onderzoek en opleiding. Maar hun maatschappelijke dienstverlening reikt verder. Ze willen ook ten dienste staan van de samenleving en de bedrijven in de regio.

Media & entertainment business opleiding aan Vives

Programma's
Media & entertainment business opleiding aan Vives

Vanaf september 2022 start hogeschool Vives met een compleet nieuwe opleiding: Media & Entertainment Business. De opleiding komt er omdat er heel veel signalen vanuit het werkveld komen met de vraag naar top content creators.

Media & Entertainment Business traint toekomstige media- en entertainmentprofessionals in hoe je creatieve mediacampagnes voor bedrijven ontwerpt en hoe je een eigen media- en entertainmentbedrijf kunt opzetten. De missie van de opleiding Media & Entertainment Business: je leren hoe je met storytelling meeslepende content kunt creëren aan de hand van de allernieuwste technologie.