Nieuws

Vecht­par­tij tus­sen 2 vrien­din­nen en 3 man­nen in Knok­ke-Heist leidt tot zie­ken­huis­op­na­me van 28-jari­ge vrouw

Hulpdiensten ambulance 112

Een 28-jarige vrouw wordt momenteel in het ziekenhuis behandeld voor een hoofdletsel. Dit letsel liep ze op nadat ze vrijdagnacht met een vriendin betrokken raakte bij een verhitte straatruzie in Knokke-Heist, die plaatsvond na een feestje in de buurt. De vrouwen kregen slaag van drie mannen, die er vervolgens vandoor gingen.

In de vroege uurtjes van zaterdag, na een feestje, raakten twee vriendinnen in Knokke-Heist verwikkeld in een ruzie met drie mannen op de Bondgenotenlaan. De oorzaak van de verhitte discussie is nog onbekend, maar het liep uit de hand toen één van de mannen plotseling de 28-jarige vrouw op de grond duwde en haar een schop tegen het hoofd gaf. Hierdoor liep ze hoofdletsel op, inclusief een hersenschudding, en begon ze te bloeden. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling en ligt daar nog steeds ter controle. Haar 27-jarige vriendin raakte ook gewond tijdens het tumult en herstelt momenteel thuis.

Daders gevlucht

Voor de politie arriveerde, waren de drie mannen al gevlucht. Commissaris van Knokke-Heist Philippe Vandierendonck verklaart dat het onderzoek naar de daders in volle gang is en dat ze onder andere de beveiligingscamera's in de buurt zullen raadplegen.

De redactie