Nieuws

Ostend Beach lost eer­ste namen voor 15de edi­tie: Armand Van Hel­den, Eli Brown en Aver­a­ge Rob

Ostend Beach

Het dancefestival Ostend Beach heeft de eerste namen bekend gemaakt voor volgende zomer. Een bijzondere editie want Ostend Beach viert zijn 15de verjaardag. Met Average Rob, Eli Brown en Armand Van Helden worden meteen drie absolute headliners gelost.

“Van 12 tot 14 juli 2024 strijkt de jaarlijkse hoogmis voor liefhebbers van elektronische muziek als vanouds neer op het vertrouwde “Klein Strand” in Oostende”, zegt de organisatie.

“We verwachten opnieuw meer dan 20.000 bezoekers die zullen afzakken naar Oostende om 100 (inter)nationale artiesten aan het werk te zien, op vier podia, verspreid over drie volwaardige festivaldagen.”

Bekende namen

“Op vrijdag 12 juli verwelkomt het festival Average Rob, bekend van zijn grappige content op Instagram en TikTok. Sinds 2018 vormen Average Rob & Omdat Het Kan een dj-duo dat garant staat voor explosieve energie en hits van alle generaties. Het is een mix tussen goldies, klassiekers, pophits en de zwaardere drum’n bass en Dubstep knallers.

Op zaterdag 13 juli ontvangt Ostend Beach met Eli Brown één van de meest opkomende techno artiesten. Met een indrukwekkende reeks van maar liefst 11 Beatport nummer 1-hits en zijn track "Be the One" die de titel van meest gestreamde nummer binnen UMG op Spotify verdiende, heeft Eli Brown zijn stempel gedrukt op de wereldwijde muziekscene. Op spotify is hij met 3 miljoen maandelijkse luisteraars momenteel goed voor 196 miljoen streams.

Maar de absolute topact van de feesteditie in 2024 is de Amerikaanse dj & Grammy Award winnaar Armand Van Helden die het festival op zondag 14 juli zal afsluiten. Bovendien zal dit het enige optreden zijn dat hij geeft in ons land volgend jaar!”, zegt Ostend Beach.

Eli brown

Eli Brown

De volledige lijst van de eerste 15 dj’s op Ostend Beach:

* Vrijdag 12 juli

OMDAT HET KAN & AVERAGE ROB - MICHAEL AMANI - BYØRN - VE/RA - TEAM DAMP

* Zaterdag 13 juli

ELI BROWN - NICO MORANO - NINA BLACK - JAMIE LEE SIX & LOUIS XIV - MAXI MERAKI

* Zondag 14 juli

ARMAND VAN HELDEN - JEROEN DELODDER - BONZAI ALL STARS - MEG BEG - MAXIM LANY

Andy Debo