Nieuws

Nieu­we lijst in De Pan­ne KRACHT!G wil verandering

Partij krachtig De Panne 1
In De Panne komt een nieuwe lijst op: KRACHT!G. De initiatiefnemers van de nieuwe politieke beweging willen verbetering in hun gemeente.

“KRACHT!G is een open lijst met sterkhouders uit Adinkerke en De Panne, die wensen de toekomst van hun prachtige gemeente vorm te geven”, zegt de partij in een mededeling.

“De mensen achter de partij KRACHT!G bestaan uit een gedreven groep inwoners van Adinkerke en De Panne, die hier werken en leven. We kennen onze gemeente door en door en weten precies wat er moet veranderen en wat er mogelijk is! We willen verbeteringen doorvoeren uit liefde voor Adinkerke en De Panne en haar inwoners. “

Logo partij Krachtig De Panne

Waar staat KRACHT!G voor?

“Onze slogan ‘sterk beleid… betere toekomst’ geeft het al prijs. KRACHT!G staat voor een doordacht gemeentebeleid. We zetten ons in voor een betere toekomst voor alle bewoners, tweedeverblijvers, zelfstandigen, medioren, senioren, jeugd, gezinnen en bezoekers.

Wij geloven in vooruitgang en solidariteit, en willen dat iedereen de kans krijgt om te groeien en bloeien in onze gemeente.”

“KRACHT!G wil de steunpilaar zijn van elke vereniging en activiteit. We willen een hechte gemeenschap creëren waar iedereen zich thuis voelt. Daarnaast zetten we ons in voor een dynamische, enthousiaste en ondernemende gemeente waar het hart van de inwoners centraal staat!”, besluit de nieuwe politieke beweging in De Panne."

De plaatsen op de lijst worden later bekendgemaakt.

De redactie