Nieuws

Bram Deloof trekt N‑VA-lijst in Kuurne

Bram deloof kuurne

N-VA Kuurne draagt Bram Deloof voor als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Bram Deloof is momenteel schepen van Lokale Economie en Ruimtelijke Ordening, Ouderenbeleid, Kinderopvang en Integratie. Ervoor was Bram 9 jaar OCMW-voorzitter en schepen van Sociale Zaken.

Bram Deloof (43) is afgestudeerd als licentiaat Handelswetenschappen en werkt als Program Manager bij technologiebedrijf ScioTeq. N-VA Kuurne kiest bewust om alleen en onder eigen naam naar de kiezer te trekken. “Deze legislatuur konden we grote delen van ons programma afwerken zoals de centrumhernieuwing, een nieuwe multifunctionele gemeenteschool, de oprichting van de sociale kruidenier, het verder uitwerken van sterk sociaal beleid dat armoede op meerdere fronten bestrijdt en een strategisch economisch plan waarbij zowel startende ondernemers als onze huidige ondernemers bijgestaan en adviseren", zegt Deloof.

"Maar de uitdagingen rond veiligheid, netheid, handel, economie en samenleven blijven groot." In juni is Bram Deloof ook kandidaat voor de nationale verkiezingen. Als opvolger ondersteunt hij de N-VA lijst voor het Vlaams Parlement.

De redactie