Nieuws

KRC Harel­be­ke geeft gra­tis abon­ne­men­ten aan inwo­ners van Harel­be­ke en buurgemeenten

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

KRC Harelbeke uit tweede amateurklasse pakt uit met een stunt. Elke inwoner van Harelbeke kan het komende seizoen volledig gratis naar de thuiswedstrijden in de competitie van de Ratjes komen. En, dat geldt ook voor supporters uit alle directe buurgemeenten van Harelbeke.

Dat zijn Kortrijk, Waregem, Ingelmunster, Kuurne, Lendelede, Oostrozebeke, Wielsbeke, Deerlijk en Zwevegem. Het volstaat om voor eind augustus via de website van KRC Harelbeke een aanvraag voor een gratis abonnement te doen.

“Eigenlijk zijn we altijd een club geweest die een erg modale prijzenpolitiek heeft”, vertelt sportief manager Dino Rogiers. “In het verleden vroegen we slechts 80 euro voor de 17 competitiewedstrijden. Maar we zien dat mensen het niet altijd even makkelijk hebben om zelfs dat bedrag neer te tellen, of om een ticket van 10 euro aan de deur te kopen. Daarom doen we de actie. We houden het voetbal zo democratisch en toegankelijk voor iedereen. En als club zien we wat graag meer supporters in het Forestiersstadion. Het is een inspanning voor ons, maar één die we graag doen. KRC heeft nog altijd een mooie achterban. Voetbal wordt gespeeld op het veld, maar de beleving daarrond is onlosmakelijk met elkaar verbonden.”

Het abonnement is geldig voor alle competitiewedstrijden van eerste ploeg en beloften. Bekerwedstrijden en enkele oefenwedstrijden zijn betalend. Dat communiceren we vooraf ook via onze kanalen.

Ben Storme