De West-Vlaamse Stem

Hoe zullen de West-Vlaamse politici de stem van onze provincie vertegenwoordigen op Vlaams en federaal niveau? Je hoort het in 14 afleveringen van De West-Vlaamse Stem.

De stem van de landbouw

Programma's
De stem van de landbouw

In onze reeks verkiezingsportretten openen we met Dries De Visschere, een landbouwer van 34 uit Koekelare. Hij heeft het bedrijf overgenomen van zijn moeder in 2014.

Net zoals zoveel boeren heeft Dries veel vragen over zijn toekomst als landbouwer. En ook de overvloedige administratie kan hij niet meer aan. De druk ervaart hij als heel hoog. Om rond te komen, heeft hij nog een andere job.

Dries krijgt het bezoek van politici Bart Dochy uit Ledegem en Stefaan Sintobin uit Brugge. Dochy staat 2de op de Vlaamse lijst van CD&V. Sintobin is derde op de Vlaamse lijst van Vlaams Belang.

Uitzendingen

Stemmen potlood papier

Kies West 24

Volg alles live over de Vlaamse, Federale en Europese verkiezingen op 9 juni.

Debat6

De Laatste Week

Deze week ontvangen Karl en Kjenta in ons debatprogramma voor de verkiezingen de West-Vlaamse lijsttrekkers van de zeven grootste partijen. Ze gaan in debat over drie thema's. In de laatste aflevering zijn Hilde Crevits (CD&V) en Jeremie Vaneeckhout (Groen) te gast.

Debat6