Sport

Win­kel Sport en Des­sel Sport delen pun­ten na gelijkspel

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Winkel Sport, dat er na dit seizoen mee stopt, heeft gelijkgespeeld tegen Dessel Sport in de eerste amateurklasse van het voetbal. Geen opsteker dus voor de West-Vlaamse ploeg.

In de eerste amateurklasse zocht Winkel Sport naar stabiliteit na het aangekondigde stoppen van hun A-ploeg na dit seizoen. Het spel begon levendig met een vroege kans voor Dessel, maar Winkel nam al snel de controle met enkele kansen voor Jérémy Perbet. Scoren bleef uit. Beide teams kregen kansen in de eerste helft, met een 0-1 voorsprong voor Dessel dankzij een doelpunt van Smolders, gevolgd door een gelijkmaker van Verhooghe voor Winkel vlak voor rust, resulterend in een 1-1 stand.

Opnieuw kansen in tweede helft, maar scoren lukt niet meer

De tweede helft zag Winkel opnieuw kansen creëren, maar zonder succes in de afronding. Kansen voor Dauchy, Clyncke, en Debouver gingen niet voorbij de Dessel-verdediging. Het spel viel uit elkaar in de tweede helft. Ondanks kansen aan beide kanten, bleef de score ongewijzigd. Winkel Sport deelt de punten met Dessel Sport na een 1-1 gelijkspel, wat de ploeg niet veel verder helpt in het klassement.

Eddy D'Hespeel