Sport

Sep­pe Rot­ty neemt Knack Roe­se­la­re op sleep­touw met maar liefst zeven aces op rij!

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Volleybalploeg Knack Roeselare blikt Tectum Achel in met stevige 0-3 cijfers. Seppe Rotty is de grote uitblinker met zeven opeenvolgende aces. 

Knack Roeselare liet de Europese uitschakeling van afgelopen week niet aan het hart komen en maakte korte metten op bezoek bij Tectum Achel. Al van in het begin was Roeselare baas. De bezoekers duwden meteen door en pakten de eerste set 16-25. 

In de tweede set hielp Seppe Rotty zijn ploeg aan setwinst met drie aces, ook Pieter Coolman en Matthijs Verhanneman mochten een ace op hun naam schrijven. Het werd 14-25.

Seppe Rotty haalt verschroeiend uit

In set drie trok Seppe Rotty de match helemaal naar zich toe. Bij 6-10 maakte Rotty maar liefst zeven aces! Plots stond het 6-17 en leek de partij gespeeld. Dit is zelfs een record in de Belgische competitie, eentje minder dan het wereldrecord op naam van Kyle Russell. Hij maakte vorig jaar acht opeenvolgende aces in de Zuid-Koreaanse competitie. In de hele wedstrijd scoorde Rotty trouwens tien aces. Roeselare won de laatste set met 9-25.

Roeselare verstevigt zijn leidersplaats in de Lotto Volley League. De West-Vlamingen tellen 24 punten, 4 meer dan eerste achtervolger Aalst.

Bekijk de hoogtepunten uit de partij hieronder. 

© Knack Volley Roeselare

Thibaut Desmarets