Nieuws
 | update 

Ver­mis­te Jonas dood terug gevon­den: Alles lijkt op tra­gisch ongeval”

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Deze namiddag is het levenloze lichaam van de vermiste Jonas Heggermont (27) uit Ingelmunster gevonden. Duikers van de brandweer vonden hem in een put aan de Mortelputstraat, op de industriezone de Kwakkel in Lichtervelde. "Alles wijst op een tragisch ongeval", zegt het parket.

Jonas Heggermont verdween in de nacht van zaterdag op zondag na een bezoek aan een discotheek in Torhout. Rond 3.45 uur verliet de twintiger uit Ingelmunster de discotheek Place2Party, en op beelden was te zien dat hij richting industriezone de Kwakkel (Torhout/Lichtervelde) liep. Zijn bestelwagen bleef in de buurt van de discotheek geparkeerd staan.

Jonas
Nieuws

Jonas (27) is sinds zaterdagnacht vermist, wie weet waar hij is?

Zoekactie b

Zoekactie aan de Mortelputstraat in Lichtervelde

De zoekacties werden vanmorgen hervat, ook door vrienden. In de namiddag werd de perimeter uitgebreid, en werd gezocht op een industriezone in Lichtervelde. Het Brugse parket bevestigt dat daar in een put een levenloos lichaam is aangetroffen. Er kwam een wetsdokter ter plaatse om de omstandigheden van het overlijden te onderzoeken. "Zijn identiteit is intussen bevestigd", klinkt het bij het parket. "Kwaad opzet wordt uitgesloten. Alles wijst in de richting van een tragisch ongeval, maar de precieze omstandigheden worden nog verder onderzocht."

Ben Storme
Jeroen Sap