Nieuws

Pret­park­sei­zoen fees­te­lijk geo­pend in Plop­sa­land De Panne

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

In Plopsaland De Panne is het pretparkseizoen geopend met een groot feest. Alle figuren van Studio 100 wandelden in één lange stoet doorheen het park. Bij de start van het seizoen nam ook de nieuwe CEO van Plopsa, Carl Lenaerts, het woord. Zijn voorganger moest opstappen na meldingen van grensoverschrijdend gedrag ten opzichte van zijn personeel.

De nieuwe CEO van Plopsa, Carl Lenaerts, wil dat werken bij Plopsa 'opnieuw een plezier' wordt, want zijn voorganger werd ontslagen omdat er een toxische werksfeer heerste. "Met het volledige team en human resources werken we aan een optimale werksfeer. Het is belangrijk dat onze medewerkers zich natuurlijk heel goed in hun vel voelen. Want gelukkige medewerkers stralen af op gelukkige bezoekers."

"Het is belangrijk dat onze medewerkers zich natuurlijk heel goed in hun vel voelen. Want gelukkige medewerkers stralen af op gelukkige bezoekers."

Carl Lenaerts, CEO Plopsa

Plopsaland De Panne is open vanaf vandaag tot half september. In het hoogseizoen zijn er zo'n duizend mensen in dienst, en er staan altijd vacatures open. 

Karel Janzen
Bernard Vanneuville

bernard.vanneuville@focus-wtv.be

Bernard Vanneuville