Nieuws

Ook Zes­de Metaal en Com­pact Disk Dum­mies op Cac­tus­fes­ti­val Brugge

Zesde Metaal - Wannes Capelle

© Belga

Cactusfestival Brugge heeft met Het Zesde Metaal en Compact Disk Dummies twee nieuwe namen aangekondigd. Daarmee staat de teller op drie West-Vlaamse artiesten nadat eerder al rapper Brihang werd aangekondigd. Het festival vindt plaats van 12 tot en met 14 juli.

Het Brugse Minnewaterpark krijgt komende zomer bezoek van talent van eigen bodem. Nadat eerder al de West-Vlaamse rapper Brihang werd aangekondigd, vervoegen nu ook Het Zesde Metaal met Wannes Cappelle en de broers van Compact Disk Dummies de line-up.

De band rond Wannes Capelle zal op zaterdag 13 juli te zien zijn op het festival. De broertjes Janus en Lennert Coorevits zijn op de eerste festivaldag, vrijdag 12 juli, van de partij.

Combitickets uitverkocht

Ondertussen zijn alle combitickets uitverkocht. Ook de dagtickets voor zondag 14 juli, en de tweedagentickets van zaterdag en zondag zijn de deur uit. Voor vrijdag en zaterdag zijn er wel nog dagtickets, alsook tweeagentickets voor vrijdag en zaterdag. De organisatie zal binnenkort meer namen bekendmaken. 

Belga
Celien Tanghe