Nieuws

Nog altijd geen spoor van Chris­ti­a­na (84) uit Ingel­mun­ster, vrij­wil­li­gers star­ten spon­ta­ne zoekactie

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Christiana De Witte, de vrouw van 84 die sinds vrijdag verdwenen is, is nog altijd spoorloos. Dat zegt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen. Vanavond organiseren enkele vrijwilligers een zoekactie in Ingelmunster.

Hebt u Christiana De Witte gezien of weet u waar zij verblijft, neem dan contact op met de politie via opsporingen@police.belgium.eu. U kan getuigen via het gratis nummer 0800 30 30 0 of dit bericht na lezen op www.politie.be.

De zoekactie van de Cel Vermiste Personen op het kanaal Roeselare-Leie gisteren heeft niets opgeleverd. Het hele weekend al is de 84-jarige vrouw uit Ingelmunster vermist. Met een heli was er zaterdag al een zoekactie en ook zondag hebben politie en de cel vermiste personen de vrouw niet gevonden.

Enkele vrijwilligers lanceerden daarom vandaag een oproep via Facebook om een nieuwe zoektocht naar Christiana te houden.

Zo’n vijftien mensen kwamen mee zoeken, ook Kylian en Jens, die nochtans geen familie zijn van Christiana. Ze willen met de zoektocht de familie een hart onder de riem steken.

Rode jas

Zoekactievrouwingelmunster
Nieuws

Zoekactie op kanaal naar vermiste 84-jarige vrouw levert niets op

Op vrijdag 19 januari 2024, rond 16.40 uur, is de vrouw voor het laatst gezien in de serviceflats 'De Ermitage' langs de Weststraat in Ingelmunster.

Christiana De Witte is 1m60 groot, slank gebouwd en heeft kortgeknipt wit haar. Ze draagt ook een bril. Op het ogenblik van haar verdwijning droeg ze een rode wintervest. Christiana kan verward overkomen.

Redactie