Nieuws

Deon­to­lo­gi­sche com­mis­sie Knok­ke-Heist moet samen­ko­men’ (par­tij #voor­KH)

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

In Knokke-Heist blijven de politieke reacties na de Pano-reportage van gisteren niet uit. Partij #voorKH (N-VA & CD&V) wil bijkomend onderzoek naar vermeende belangenvermeninging tussen lokale bestuurders en vastgoedpromotoren.

"Naar aanleiding van de Pano van gisteravond op VRT vraagt oppositiepartij #voorKH om op korte termijn de deontologische commissie van de gemeente Knokke-Heist te laten bijeenkomen", zegt Steve Ronse, voorzitter van N-VA Knokke-Heist die samen met CD&V met één lijst naar de verkiezingen trekt onder de naam #voorKH.

Steve Ronse: "#voorKH steunt ook de oproep van Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Gwendolyn Rutten (open VLD) om bijkomend onderzoek uit te voeren met het schepencollege van Knokke-Heist. De gouverneur werd hiermee door de minister belast en mogelijks kan dit opnieuw leiden tot een bijkomende forensische audit."

"#voorKH benadrukt dat integriteit en goed bestuur voor haar van fundamenteel belang is en wil iedere schijn van belangenvermenging tegengaan.

Tijdens de gemeenteraad van vanavond zal de vraag voor een snelle bijeenkomst van de deontologische commissie gesteld worden", besluit Steve Ronse van #voorKH.

Gemeentehuis Knokke Heist
Nieuws

Rutten wil bijkomend onderzoek naar Knokke-Heist

Redactie