Nieuws

Wereld­pri­meur Ama­zo­nia’ nog niet ope­ra­ti­o­neel bij start pret­park­sei­zoen in Bellewaerde

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

De start van de paasvakantie betekent de aftrap van het pretparkseizoen en ook het Bellewaerde Park in Ieper opent vandaag de deuren. Het park pakt uit met een gloednieuwe zone vol attracties, maar die zijn nog niet allemaal operationeel. Daarnaast kunnen de bezoekers voor het eerst kennismaken met leeuw Nestor.

De traditie om elk jaar het pretparkseizoen te starten aan het begin van de paasvakantie is dit jaar niet anders. Ook het Bellewaerde Park in Ieper opent vandaag hun deuren. Het park pakt uit met een gloednieuwe zone: Mundo Amazonia, met als paradepaardje een spectaculaire waterattractie. 

"Het is een gloednieuwe waterattractie met verschillende onderdelen die uniek zijn in de wereld. Onder andere een enorme lift, een grote half pipe en een bunchee op het einde van de rit"

Filip Van Dorpe, woordvoerder Bellewaerde

Door een late levering van enkele onderdelen zal de attractie pas midden april open gaan. 

Whats App Image 2024 03 30 at 11 06 42

Leeuw Nestor beet enkele weken geleden leeuwin Maya dood. Vandaag kan het publiek hem voor het eerst zien. "Het publiek hoeft niet bang te zijn, hij is enthousiast om het Bellewaerde publiek te zien en ondertussen gewoon aan zijn nieuwe woning en omgeving.", aldus Filip Van Dorpe, woordvoerder van Bellewaerde 

Leeuw nestor
Nieuws

Drama in Bellewaerde: Leeuw Nestor bijt leeuwin Maya dood

Laurens De Jaegher
Wout Bernaert