Sport
 | update 

Ope­ra­tie van prof­voet­bal­ler Dapo Mebu­de na onge­val suc­ces­vol verlopen

Dapo Mebude KV Oostende

Belga

Na zijn ernstig verkeersongeval zondagochtend is profvoetballer Dapo Mebude (22) succesvol geopereerd. Dat meldt zijn club KV Oostende zondagavond. De Schot werd na een klap tegen een boom met levensbedreigende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval deed zich zondag rond 9 uur voor. Dapo Mebude reed op de E40 richting Brussel en wilde in Loppem de afrit nemen. Op de afrit verloor de profvoetballer de controle over het stuur, waardoor zijn voertuig tot stilstand kwam tegen een boom. De hulpdiensten snelden ter plaatse om de twintiger uit zijn benarde positie te bevrijden. Het slachtoffer werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Onze gedachten zijn alvast bij Dapo en zijn familie.
Nieuws

Voetballer KV Oostende in levensgevaar na autocrash

Operatie succesvol

Volgens KV Oostende werd Mebude ondertussen succesvol geopereerd. Zijn toestand is wel nog steeds kritiek, maar wel stabiel. Dat bevestigt het Parket van West-Vlaanderen.  "We bedanken alvast de medische staf van het AZ Sint-Jan Brugge voor de goede zorgen. We denken aan Dapo en zijn familie en wensen hen veel sterkte en beterschap toe in deze moeilijke tijden", klinkt het bij de Kustboys. 

Belga