Sport

Mathieu van der Poel viert Parijs-Rou­baix in Kuurne

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Na de inspanning volgt de ontspanning. Dat moet ook Mathieu van der Poel en zijn team Alpecin-Deceuninck (terecht) gedacht hebben. Na zijn glorieuze overwinning, en de tweede plaats voor sprintbom Jasper Philipsen, vierde de Nederlander samen met zijn team in dancing Diedjies in Kuurne. 

Dancing Diedjies in Kuurne beleefde gisteren een topavond. Op Pasen had de dancing al grootse plannen met de komst van het populaire dj-duo Kobe Ilsen en Viktor Verhulst. 'Easter Sunday w/ Kobe Ilsen & Viktor Verhulst' lokte heel wat aanwezigen. 

Mathieu van der Poel

En die aanwezigen werden zondagavond verrast met de komst van de wielerploeg Alpecin-Deceuninck. Het Belgische wielerteam, met Mathieu van der Poel als kopman, kwam in Kuurne stoom afblazen na een hoogdag in Parijs-Roubaix.

Eerst bekeken VDP, zijn vrouw Roxanne Bertels en het team het nog vanop een afstand. Maar omstreeks middernacht mengden de Nederlander en co zich onder de aanwezigen en maakten ze zelf tijd voor selfies. Toen het duo Ilsen & Verhulst - voor de gelegenheid uitgedost in tenue van Alpecin-Deceuninck - het publiek steeds meer opzweepte, klommen de wielrenners op de dj-booth om het feestje verder te zetten.

Lees ook

2023-04-10 00:00:00 - Mathieu van der Poel viert Parijs-Roubaix in Kuurne - whatsapp_image_2023-04-10_at_09.28.37-2.jpeg
Redactie