Nieuws

Ware­gem één van de hot­s­pots op Open bedrijvendag

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Zondag organiseert VOKA de jaarlijkse Open Bedrijvendag. Ook in onze provincie zetten meer dan 40 bedrijven hun deuren open voor het publiek.

De stad Waregem is – net als Brugge trouwens – één van de hotspots. Niet alleen gunnen zes bedrijven een blik achter de schermen, ook de stad Waregem zelf én de politie nemen deel. Je kan er onder meer het stadhuis, de bibliotheek en het nieuwe politiekantoor bezoeken. 

Bij TVH, specialist in onderdelen van technische voertuigen, waaronder vorkheftrucks, maken ze alles klaar om een massa bezoekers te ontvangen. Isabelle Vande Voorde, TVH Waregem: "Dit jaar in maart is ons nieuw hoofdkantoor geopend. Mensen kunnen er kennismaken met nieuwe bureaus en bedrijfsrestaurant en ons paradepaardje: het experience center. Ze kunnen met een virtuele drone vliegen, met een heftruck een parcours afleggen. Onze indrukwekkende automatische magazijnen zijn indrukkend om te bekijken. Voor de kinderen is er ook een fotozoektocht om hun aandacht erbij te houden."

Bij TVH verwachten ze zondag zo'n 4000 bezoekers. Het integrale aanbod in onze provincie kan je bekijken op deze website van Open Bedrijvendag.

Lorenzo Dejonghe