Nieuws

Visix is West-Vlaams KMO van het Jaar

Visix 2

Visix uit Roeselare is door Unizo uitgeroepen tot West-Vlaams KMO van het Jaar. BiometriQ uit Kortrijk sleept de titel van Beloftevolle KMO van het Jaar in de wacht.


De winnaars werden bekend gemaakt tijdens de verkiezingsshow bij Inofec in Tielt. Verschillende criteria waaronder innovatie, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, marketing & communicatie, toekomstperspectief werden door een jury beoordeeld.


"Geen makkelijke keuze"

Vincent Kint, gedelegeerd bestuurder van UNIZO West-Vlaanderen, was voorzitter van de jury: "Het was helemaal niet simpel om drie finalisten te selecteren, laat staan een winnaar. Er werden heel wat goeie, grondige dossiers ingediend. Die drie finalisten in iedere categorie moesten ons dan tijdens een bedrijfsbezoek of pitch overtuigen waarom zij de titel verdienden. Ook dat was niet gemakkelijk, maar uiteindelijk zijn we door middel van objectieve criteria uitgekomen op deze twee winnaars."

"Deze wedstrijd doet ons telkens de mond openvallen. Familiebedrijven en kleine KMO's zijn bedrijven die niet vaak in the picture staan, maar voor een enorme economische en maatschappelijke meerwaarde zorgen. "

Vincent Kint, gedelegeerd bestuurder van UNIZO West-Vlaanderen

Visix is een Europees toonaangevend groot-formaat drukkerij van kwalitatief en duurzaam promotiemateriaal. Bij BiometriQ brengen ze aan de hand van onder andere geavanceerde DNA-, bloed- en levensstijlanalyses jouw lichaam in kaart.

Lorenzo Dejonghe