Nieuws

Vac­ci­na­tie­cen­trum Kur­saal ver­huist naar oude Mediamarkt

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Het vaccinatiecentrum in het Kursaal in Oostende sluit op zondag 10 oktober de deuren.

Het verhuist nadien naar de voormalige site van Mediamarkt aan de Northlaan bij Versluys Dôme. Vanaf 20 oktober en tot het einde van het jaar kunnen inwoners van Oostende en Middelkerke op die nieuwe locatie terecht. In het centrum zullen vooral derde prikken worden toegediend aan 65-plussers en zullen nieuwe inwoners en kinderen die 12 jaar geworden zijn gevaccineerd worden. Ook inwoners die alsnog een vaccin willen en hun code laten heractiveren bij de huisarts kunnen er terecht.

Vanaf 12 oktober worden de eerste uitnodigingen voor vaccinatiecentrum Northlaan verstuurd. Ook inwoners die nu al een uitnodiging kregen, maar de prik pas na 20 oktober laten zetten, kunnen enkel op de nieuwe locatie terecht. Op 20 en 27 oktober is het vaccinatiecentrum alvast geopend van 8.00 tot 16.30 uur, op 21 en 28 oktober van 8.00 tot 20.00 uur. Parkeren kan gratis op de nabijgelegen parking. Het infonummer 0800 62 433 en het mailadres vaccinatiecentrum@oostende.be blijven voorlopig actief.

Ook het Vaccinatiecentrum Furnevent voor Koksijde, Nieuwpoort, De Panne en Alveringem blijft open tot het einde van het jaar. 

UPDATE - #coronavaccinatie - Het vaccinatiecentrum Furnevent in Veurne blijft open tot het eind van dit jaar. De burgemeesters van Koksijde, Nieuwpoort, De Panne en Alveringem bedanken hiervoor burgemeester Roose en de stad Veurne. Meer info: https://t.co/aEgOjYbUgD pic.twitter.com/MZq7Obb6Hr

— Koksijde (@gem_Koksijde) October 6, 2021

Redactie