Nieuws
 | update 

San­der Loo­nes stelt team voor loka­le ver­kie­zin­gen voor

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Sander Loones (N-VA) trekt de lokale verkiezingen in Koksijde-Oostduinkerke op gang en de inzet is groot: “Komt er een nieuwe burgemeester in onze gemeente? Of blijft alles bij het oude. Dát is de keuze die iedereen zal moeten maken,” zo vat het lokale kopstuk het samen. “Ik ben alvast voluit kandidaat-burgemeester.”

Volgens Loones moet de politiek in zijn gemeente beter: “Er is dringend nood aan een andere stijl van besturen. Er moet opnieuw geluisterd worden naar onze inwoners. Ze verdienen meer respect. Vandaag worden te veel beslissingen van bovenuit doorgeduwd. Onze mensen krijgen zelfs vaak de kans niet om eerst hun gedacht te zeggen. En ook inhoudelijk zijn nieuwe keuzes nodig. Er gaat er nog teveel aandacht naar prestigeprojecten, en te weinig naar waar onze inwoners echt van wakker liggen."

Samen met Sander

Loones lanceert vandaag de kandidaten van zijn nieuwe partij ‘Samen met Sander’. “Ik wil een andere manier van politiek. Een andere stijl. Niet van bovenaf beslist, maar samen met iedereen erbij”, en dat kan volgens Loones enkel met een nieuwe burgemeester. En dus niet meer Marc Vanden Bussche.

De lijst ‘Samen met Sander’ oogt héél lokaal, met een nieuwe naam en met nieuwe gezichten: “Onze ploeg zit vol sterke mensen die klaar zijn om te besturen. En het is eigenlijk ook gewoon een toffe, plezante bende”, besluit Loones.

De redactie