Nieuws

Tik­Tok­ker uit Win­ge­ne in de cel nadat hij trein­be­ge­leid­ster aanvalt

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

TikTok-fenomeen ‘Flinke Jongen’ heeft z’n pseudoniem weinig eer aangedaan. Alexander Tseboyev, zoals de TikTok-ster echt heet, is gisteren opgepakt op een trein in het station van Brugge. Tseboyev zou enkele klappen aan een treinbegeleidster uitgedeeld hebben. Hij is aangehouden. 

Iets voor zes gisterenavond kreeg de federale politie een oproep binnen dat drie jongeren geweld zouden gebruikt hebben tegen een treinbegeleidster. Een van hen is Tiktokker Alexander Tseboyev, alias ‘Flinke Jongen’ uit Wingene. Op de trein tussen Oostende en Brugge zouden de jongeren de treinbegeleidster eerst verbaal belaagd hebben, maar dat mondde uit in fysiek geweld. Toen de trein in Brugge aankwam, haalden de spoorwegpolitie en de lokale politie van Brugge de drie amokmakers van de trein. ‘Flinke Jongen’ kreeg alvast een pv voor opzettelijke slagen en verwondingen en belaging. Flinke Jongen heeft zo z'n voorwaarden geschonden na eerdere feiten en is daarom aangehouden.

De treinbegeleidster werd naar het ziekenhuis gebracht en zou een gebroken kaak aan het incident overhouden. 

Niet eerste incident op de trein

Eerder kwam de 20-jarige TikTokker al in het nieuws toen hij het aan de stok kreeg met een conducteur. Midden oktober vorig jaar drong hij dan weer binnen in een onbemande stuurpost achteraan een rijdende trein. Hij verstoorde ook al lessen in de UHasselt en de PXL Hogeschool in Hasselt.

Tik Tokkerbestuurderscabinetrein
Nieuws

TikTokker uit Wingene dringt stuurpost van rijdende trein binnen

Redactie