Ook zelf­stan­di­ge uit­ba­ters gevon­den voor vier laat­ste West-Vlaam­se Delhaize-winkels

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Ook de laatste vier Delhaize-winkels in eigen beheer in West-Vlaanderen hebben nu een zelfstandige uitbater gekregen. Zoals geweten hebben 128 winkels van Delhaize in eigen beheer een zelfstandige uitbater gekregen.

Ook de Delhaize-supermarkten in Blankenberge, Izegem, Knokke en Ieper zijn in de loop van oktober en november overgenomen door zelfstandige uitbaters. Nu volgen de laatste West-Vlaamse overnemers.

De twee winkels in Oostende zijn overgenomen door de familie Vandecappelle-Opsomer. De Delhaize in Roeselare is nu in beheer van Tijs Beernaert en Michèle Devos. Axelle Lootens en Wouter Lafaut nemen de winkel in Sint-Pieters Brugge voor hun rekening.

Delhaize 1
Nieuws

Ook overnemer voor Delhaize Blankenberge

Wat verandert er voor jou?

Als klant zal je van die overname in principe weinig merken, de winkels blijven gewoon open. Dat staat in contrast met de stakingen toen bekend raakte dat Delhaize de winkels uit handen wilde geven.

Delhaize verzekert dat alle medewerkers er kunnen blijven werken aan dezelfde loon- en arbeidsvoorwaarden. Ze krijgen ook een transitiepremie van minstens 1.500 euro.

Kjenta Vangampelaere

kjenta.vangampelaere@focus-wtv.be

Kjenta Vangampelaere