Nieuws

Fel­le regen- & hagel­bui­en zor­gen voor ongevallen

Ongeval beveren 1

Het is opletten op de weg voor felle regen- & hagelbuien! Hier en daar zijn al ongevallen met vooral stoffelijke schade gemeld. Dat is zo bijvoorbeeld op de E403 in Moorsele, maar ook op de E403 in Ardooie, op de A11 in Dudzele en ook in Loppem zijn incidenten gebeurd.

Op de op- en afrit van de E403 in Ardooie zijn net voor de middag twee ongevallen gebeurd. Telkens ging een wagen slippen. Er is stoffelijke schade, zegt de autowegenpolitie maar niemand raakte gewond

Die ongevallen gebeurden rond 11u30 aan de op- en afritten 'Ardooie/Beveren-Roeselare' bij een felle regen- en hagelbui. Zowel op de oprit richting Doornik als op de afrit richting Brugge waren er incidenten.

Telkens verloor de bestuurder de controle over het stuur en belandde in de gracht. De hulpdiensten zijn ter plaatse. Gelukkig raakte niemand gewond..

Veel verkeershinder door beide incidenten is er niet. "Het verkeer kan vlot voorbij want de wagens liggen in de gracht", bevestigt de woordvoerder van de autowegenpolitie.

In de loop van de dag krijgen we meer felle hagel- en regenbuien. In Brugge zorgde korrelhagel voor een wit tapijt. Het is dus opletten voor wie de weg opgaat.

Ongeval beveren 2
Ongeval beveren 4
Ongeval beveren 3
Andy Debo