Nieuws

Nieu­we McDo­nald’s in Ingel­mun­ster opent mid­den mei en zoekt nog 78 medewerkers

Mcdonalds ingelmunster 3

McDonald’s opent midden mei haar nieuwe vestiging aan de Ringlaan in Ingelmunster. Eerder kwam er op de aankondiging veel kritiek van lokale frituuruitbaters. Er werd ook beroep ingediend, maar dat is ingetrokken. Voor de nieuwe vestiging zoekt de franchisenemer nog 78 medewerkers.

Franchisenemer Kenny Schelstraete zal midden mei de nieuwe McDonald's openen in Ingelmunster. Hij is ook al eigenaar van de vestigingen in Knokke en Koksijde. 

Jobdag

Momenteel is Kenny volop bezig met de aanwerving van een gedreven team voor zijn nieuwe restaurant. Hiervoor is hij op zoek naar zowel voltijdse als deeltijdse medewerkers met verschillende profielen.

Concreet zoekt hij 40 crewleden, 30 jobstudenten en 8 restaurantmanagers. Samen met VDAB Roeselare organiseert hij op maandag 4 maart een jobdag. Geïnteresseerden kunnen langskomen in de lokalen van VDAB Roeselare aan de Pildersweg.

Kritiek

De nieuwe vestiging van de fastfoodketen komt op de site van de voormalige paardenmanège Mandelhoeve, langs de Ringlaan in Ingelmunster. De gemeente ging akkoord, maar vorige zomer werd alsnog een beroep ingediend tegen de opening. Na onderling overleg heeft de indiener het beroep ingetrokken.

2023-07-26 00:00:00 - Beroep tegen vergunning McDonalds in Ingelmunster
Nieuws

Beroep tegen vergunning McDonalds in Ingelmunster

Kjenta Vangampelaere

kjenta.vangampelaere@focus-wtv.be

Kjenta Vangampelaere