Nieuws

Man die in sep­tem­ber dode­lijk onge­val ver­oor­zaak­te, nu ook aan­ge­hou­den voor brand­stich­ting in woning van zijn broer

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

De man uit Houthulst die verdacht wordt van brandstichting in het huis van zijn broer, is aangehouden door de onderzoeksrechter. Dat laat het parket weten. De man was nog maar pas vrij nadat hij onder invloed van de drug flakka een fietser doodreed in Esen.

Nu zit de man van 32 dus vast voor de hevige brand gisteren in Jonkershove bij Houthulst. Niemand raakte gewond maar de woning is volledig vernield. Als snel werd hij opgepakt op verdenking van brandstichting. Het gaat om het huis van zijn eigen broer.

Nog maar pas werd de verdachte veroordeeld voor een dodelijk ongeval in Esen onder invloed van flakka. Vanmorgen is hij over de brand verhoord door de onderzoeksrechter en die besliste om hem aan te houden voor het verdere onderzoek.

Brand2
Nieuws

Woning volledig vernield door zware brand, mogelijk kwaad opzet. Verdachte veroorzaakte eerder een dodelijk ongeval onder invloed van flakka

Redactie