Nieuws

Line-up WECAN­DAN­CE is vol­le­dig: geva­ri­eer­de mix”

2019-08-11 00:00:00 - Festivalgangers trotseren wind op WeCanDance

Het Electronic Beach Festival WECANDANCE in Zeebrugge heeft de volledige line-up bekendgemaakt. Onder meer dj's Reinier Zonneveld en Faisal en ook een live act van de Amerikaanse rapper Soulja Boy staan op het programma. Het festival pakt dit jaar uit met het thema 'Drop in the light, rise in the dark.'

De organisatie van WECANDANCE pakt uit met vijf vernieuwde podia. De organisatie verwelkomt dit jaar een variatie aan stagehosts waaronder Kompass Club, Faisal Selects, Stavroz & Friends, Supertoys en Bloody Louis. 

Subgenres

Naast vertrouwde genres als hiphop, techno, disco, female pop, energy house en live acts, wordt ook gefocust op subgenres die aan hun opmars bezig zijn zoals amapiano.

Gevarieerde mix

"De eclectische line-up voor 2024 toont een gevarieerde mix van elektronische muziekgenres, naast hiphop en downtempo", zeggen boekers Lennert Luypaert, Hakim Chatar & Nicolas Kerstens.

De line-up is een mix van internationale en Belgische artiesten, waaronder OB JOBSE, Innellea, KASIA, Mall Grab, Acid Pauli en Reinier Zonneveld. Er komen ook live acts van onder andere de Amerikaanse rapper Soulja Boy.

Tickets zijn online verkrijgbaar. Voor bezoekers buiten Zeebrugge moedigt het festival aan om de ervaring te combineren met lokale accommodaties in Brugge of Gent. Net zoals afgelopen editie, organiseert het festival nachttreinen van Zeebrugge naar Brugge of Gent.

Belga
Jeroen Vercruysse

jeroen.vercruysse@focus-wtv.be

Jeroen Vercruysse