Nieuws

Er is nu ook een Groe­ne Drui­ve­laar, maar wat is er anders aan?

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Misschien kijkt u nu al uit voor een nieuwe kalender voor volgend jaar en dan is De Groene Druivelaar misschien een idee. Het is de moderne versie van de iconische scheurkalender De Druivelaar maar dan met hippere thema’s die vooral de jongeren moeten aanspreken. Met die innovatie wil drukkerij Inni Group uit Heule zich klaarstomen voor de toekomst.

De Groene Druivelaar heeft een fris design en snijdt duurzame thema’s aan die jongeren aanspreken, zoals  gezonde voeding. Een QR-code op de kalender brengt je naar meer info online.  Steven Vandevoorde, Inni Group Heule: "We zijn uiteindelijk de jeugd gaan bevragen en we hebben vastgesteld dat ze opnieuw op zoek gaan naar het tastbare. Naar knutselactiviteiten, naar zaken die ze kunnen beleven. En om daarop in te spelen hebben we met de nieuwe scheurkalender iets gemaakt dat beide werelden gaat verenigen."

Druivelaar2

De klassieke Druivelaar is een succesproduct van Inni Group uit Heule, gegroeid vanuit de Izegemse drukkerij Strobbe. Elk jaar verkopen ze er een half miljoen van. De Groene Druivelaar komt in 30.000 exemplaren op de markt, ook in Nederland, en ook dat is nieuw.

2019-10-04 00:00:00 - 1 april-grap van Druivelaar lokt 150 mensen naar drukkerij in Heule
Nieuws

1 april-grap van Druivelaar lokt 150 mensen naar drukkerij in Heule

Andy Debo
Ben Storme