USP

USP staat voor Unieke StadsProjecten. Heel wat West-Vlaamse steden en gemeenten zijn trots op hun schitterende realisaties die je in dit programma ontdekt.

Van seizoensmedewerker tot teamchef technische dienst

Programma's
Van seizoensmedewerker tot teamchef technische dienst

Gert Vienne begon 8 jaar geleden bij de Technische dienst van De Panne als seizoensmedewerker. Hij groeide door als ploegbaas, en is vandaag de teamchef van heel de technische dienst. Hij heeft de leiding over een 125-tal medewerkers. Hij vertelt ons over hoe het is om te werken bij een gemeente, hij maakt komaf met heel wat clichébeelden, en hij laat ons zien welke doorgroeimogelijkheden hier zijn.

USP De Panne

In USP De Panne deze week zoomen we in op het HR-beleid van de gemeente. Daar zet De Panne enorm op in. Ze maken komaf met de vele clichés die vaak leven als het gaat over werken bij een lokaal bestuur. Dat zorgde recent nog voor het behalen van het certificaat van baanbrekende werkgever, en een Servantes Award van beste team van Vlaanderen.

Klimaatdoelstellingen van Koksijde

In deze reeks van USP Koksijde ontdek je de maatregelen die Koksijde neemt om minder energie te verbruiken en minder CO2 uit te stoten.

Zomer in Koksijde

Herbekijk hier de speciale reeks over het toeristische aanbod tijdens de zomer in Koksijde.

Pexels redrecords 2872418 3

Ontdek al onze programma's

Focus en WTV brengen naast de dagelijkse nieuwsuitzendingen ook heel wat interessante tv-programma's.