USP

USP staat voor Unieke StadsProjecten. Heel wat West-Vlaamse steden en gemeenten zijn trots op hun schitterende realisaties die je in dit programma ontdekt.

Van privésector naar een job bij de gemeente

Programma's
Van privésector naar een job bij de gemeente

Marie Haelterman werkte 5 jaar voor de private sector. Een jaar geleden ging ze aan de slag als coördinator ‘Lokale economie’ bij de gemeente De Panne. ‘Hier is ruimte voor mezelf als jonge én ambitieuze mama’, zegt ze daar zelf over. ‘Hier is ruimte om een gedreven werknemer te zijn én een gedreven moeder.’ Recent viel de gemeente in de prijzen voor hun personeelsbeleid. Wat hen als werkgever zo sterk maakt, daar vertelt Marie ons meer over.

USP De Panne

In USP De Panne deze week zoomen we in op het HR-beleid van de gemeente. Daar zet De Panne enorm op in. Ze maken komaf met de vele clichés die vaak leven als het gaat over werken bij een lokaal bestuur. Dat zorgde recent nog voor het behalen van het certificaat van baanbrekende werkgever, en een Servantes Award van beste team van Vlaanderen.

Klimaatdoelstellingen van Koksijde

In deze reeks van USP Koksijde ontdek je de maatregelen die Koksijde neemt om minder energie te verbruiken en minder CO2 uit te stoten.

Zomer in Koksijde

Herbekijk hier de speciale reeks over het toeristische aanbod tijdens de zomer in Koksijde.

Pexels redrecords 2872418 3

Ontdek al onze programma's

Focus en WTV brengen naast de dagelijkse nieuwsuitzendingen ook heel wat interessante tv-programma's.