USP

USP staat voor Unieke StadsProjecten. Heel wat West-Vlaamse steden en gemeenten zijn trots op hun schitterende realisaties die je in dit programma ontdekt.

Burgemeester Koksijde over 2024

Programma's
Burgemeester Koksijde over 2024

Een nieuw jaar zorgt voor een nieuwe vibe, nieuwe plannen & projecten. In een uitgebreide USP Koksijde vertelt Burgemeester Marc Van Den Bussche ons waar de Koksijdenaars naar uitkijken. Hij neemt ons in primeur mee naar de werf van het Navigo Visserijmuseum, overloopt met ons de culturele kalender, hij heeft het over de uitbreiding van de golf en zijn bewondering voor de garnaalvissers te paard.

USP De Panne

In USP De Panne deze week zoomen we in op het HR-beleid van de gemeente. Daar zet De Panne enorm op in. Ze maken komaf met de vele clichés die vaak leven als het gaat over werken bij een lokaal bestuur. Dat zorgde recent nog voor het behalen van het certificaat van baanbrekende werkgever, en een Servantes Award van beste team van Vlaanderen.

Klimaatdoelstellingen van Koksijde

In deze reeks van USP Koksijde ontdek je de maatregelen die Koksijde neemt om minder energie te verbruiken en minder CO2 uit te stoten.

Zomer in Koksijde

Herbekijk hier de speciale reeks over het toeristische aanbod tijdens de zomer in Koksijde.

Pexels redrecords 2872418 3

Ontdek al onze programma's

Focus en WTV brengen naast de dagelijkse nieuwsuitzendingen ook heel wat interessante tv-programma's.