Tendens

Ver­ras je mama met deze ori­gi­ne­le cadeautjes

Pexels ekaterina bolovtsova 7358297

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau om jouw mama of moederfiguur mee te verwennen, komende zondag? Wij lijsten graag onze favorietje cadeautips voor je op!

Zeg het met een persoonlijke boodschap

We gingen een aantal weken geleden langs bij de zusjes Feryn, die met hun label leuke, handgemaakte en persoonlijke cadeautjes maakt. Hier kan je terecht voor zowel een groot als klein geschenkje voor je mama.

Hippe sneakers voor een hippe mama

Is je mama iemand die van kleur houdt of graag eens een funky sneaker draagt? Dan zijn de sneakers van Vexx misschien wel een leuk cadeautje voor jouw mama. En je kan er nog een matching paar bij kopen voor jezelf! 

Het perfecte moederdagkapsel

Mamalief maakt zich ongetwijfeld graag ook eens helemaal mooi, en dat zeker op haar speciale dag. Dankzij de nieuwe stylingtools lukt dat in no-time én hoeft ze niet eens super handig te zijn met haardrogers, kammen... 2 Vliegen in één klap dus!

Muziek met de beste sound

Op zoek naar hét perfecte cadeau voor mama's die graag op hun favoriete hits swingen? Dan biedt de moderne hoofdtelefoon van Sennheiser alles: uitstekende geluidskwaliteit, een lange batterijduur en ultiem comfort. Een origineel, kwalitatief cadeau voor een betaalbare prijs: check!

Of liever een fijn moment cadeau?

Een moederdagcadeau moet natuurlijk niet altijd (veel) geld kosten. Misschien is een lekker ontbijtje of een uitgebreide brunch ook iets wat je mama zal lusten!

De redactie