Sport

Knok­ke en La Lou­vi­è­re spe­len 1 – 1 gelijk

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Vrijdagavond hebben RFC Knokke en Raal La Louvière 1-1 gelijk gespeeld. La Louvière blijft wel leider in eerste nationale. Knokke staat op plaats 9 in de stand.

In een tumultueuze wedstrijd maakte Ruben Vanraefelghem na slechts negen minuten een kostbare fout. Vancamp zette La Louviere op voorsprong. De bezoekers compenseerden snel hun eigen blunders. Jens Naessens zag na een voorzet van Hebbelinck doelman Massoneure de bal in zijn eigen doel werken. Daardoor stond de wedstrijd na twee blunders gelijk op 1-1, meteen de ruststand.

Tweede helft verandert niets aan de uitslag

In de tweede helft bleef La Louviere druk uitoefenen. Een hoekschop belandde via Vancamp aan de tweede paal, maar doelman Goblet liet de bal niet passeren. Knokke bleef goed meespelen. Een schot van de invaller Kunda ging slechts een half metertje naast, de druk op La Louvière bleef. Na een rode kaart voor Calant moesten de bezoekers met tien man verder. Ondanks een goede kopbal van Naessens kon de thuisploeg dat voordeel niet benutten en zo eindigde de wedstrijd in een gelijkspel van 1-1.

Jeroen Sap