Sport

Club­sup­por­ters ont­van­gen hel­den na winst in Grie­ken­land: Ook lands­ti­tel is nog mogelijk”

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Club Brugge heeft met enige zin voor overdrijving geschiedenis geschreven door zich te plaatsen voor de halve finale van de Conference League. Het was 31 jaar geleden dat een Belgische ploeg daar nog eens in slaagde. Vanmiddag landde de selectie op de luchthaven van Oostende. Zondag wacht alweer de volgende opdracht, bij Union Sint-Gillis.

"Wat een prestatie, een hele goede wedstrijd van Club", klinkt het bij de supporters die hun helden staan op de wachten op de luchthaven van Oostende. Gisteren schreef blauwzwart geschiedenis in Griekenland, ondanks een pak afwezigen.

Volgens de supporters is de winst te danken aan interim-trainer Nicky Hayen. "Op een paar weken tijd zien we een volledig ander team", zeggen supporters. "Ik geloof niet in mirakels. Die trainer moet toch iets hebben wat een ander niet heeft."

Jutgla Club Brugge PAOK
Sport

Club Brugge schrijft Belgische geschiedenis in Europa, na een soevereine zege tegen PAOK

Landstitel

De halve finale tegen Fiorentina doet de supporters dromen van een finale in Athene. Ook de landstitel ligt nog binnen de mogelijkheden. "Ze krijgen een mooie kans om een Europese beker te winnen. Ze mogen ook niet vergeten dat ze nog kampioen kunnen worden, zelfs als Anderlecht wat punten voorsprong heeft. Er moet nog een wedstrijd gespeeld worden tegen Anderlecht."

De redactie