Nieuws
 | update 

Wis­sel van de macht: CEO Bel&Bo geeft fak­kel door aan doch­ter Charlotte

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Modebedrijf Bel&Bo uit Deerlijk krijgt een nieuwe CEO. Charlotte Delfosse volgt haar vader op aan het hoofd van een keten met bijna honderd winkels. Bel&Bo blijft zo het familiebedrijf dat ze vandaag zijn.

Huidig CEO, Michel Delfosse, kneedde het bedrijf van Promo800 via Promofashion tot het huidig merk Bel&Bo. Vandaag geeft hij zijn kindje met het volste vertrouwen door aan zijn dochter, Charlotte.

“Ik zie dat iedereen in zijn afdeling er klaar voor is. Charlotte is er ook klaar voor. Ze werkt zeer goed samen met die afdelingen. Ik denk dat de afdelingen ook blij zijn dat het in familiale handen blijft, dat het niet aan buitenlanders wordt verpatst”, vertelt Michel.

"Ik denk dat de afdelingen ook blij zijn dat het in familiale handen blijft, dat het niet aan buitenlanders wordt verpatst.”

Michel Delfosse, CEO Bel&Bo

Medewerkers als drijfveer

Bel&Bo heeft zich door de jaren heen stevig in de markt gezet als modeketen. Het familiebedrijf telt 96 winkels en zo’n 600 medewerkers. Zij zijn voor de 35-jarige Charlotte de drijfveer om het bedrijf verder te zetten.

“Ik merk ook dat onze medewerkers, we zijn met veel, dat ze allemaal graag voor het bedrijf werken en met passie, en dat drijft me nog meer om de uitdaging aan te gaan”, vertelt een gepassioneerde Charlotte.

Opvolging Bel&Bo

Nieuwe CEO van modeketen Bel&Bo, Charlotte Delfosse

Online concurrentie

De markt staat wel onder druk, want mensen kopen steeds meer online en dan loert snel de concurrentie van buitenlandse sites om de hoek.

“Ik denk wel dat het bedrijf klaar is voor de toekomst. Ik kan natuurlijk niet in de toekomst kijken, maar ik heb altijd van papa geleerd dat verandering de enige constante is en we zijn daar als bedrijf ook wel sterk in om ons aan te passen aan de markt”, besluit Charlotte.

"Ik heb altijd van papa geleerd dat verandering de enige constante is en we zijn daar als bedrijf ook wel sterk in."

Charlotte Delfosse, nieuwe CEO Bel&Bo
Jeroen Vercruysse

jeroen.vercruysse@focus-wtv.be

Jeroen Vercruysse
Celien Tanghe