Nieuws

We Can Dance’-festival brengt ode aan zee

2023-02-10 00:00:00 - 'We Can Dance'-festival brengt ode aan zee

Het dancefestival We Can Dance organiseert zijn tiende editie in het thema 'Sea, Sand & Sun'. De organisatie maakte dat thema donderdag bekend. Ook werden de eerste namen voor het festival meegedeeld.

Voor de tiende editie heeft We Can Dance gekozen voor een ode aan de zee.

"We introduceerden deze thema's tien jaar geleden om onze bezoekers te inspireren het beste uit zichzelf te halen en hun individualiteit te vieren. Kleding wordt ontworpen om je zelfvertrouwen te versterken en je identiteit uit te drukken, mode doet je vrij voelen. Het thema dit jaar nodigt iedereen uit om het beste van zichzelf te geven en zich ook zo te voelen. We Can Dance is een van de weinige festivals waar mensen zich opkleden, waardoor het een meer feestelijke ervaring wordt om naar uit te kijken", zegt persverantwoordelijke Yasmine Zahnoun.

(lees verder onder foto)

Nieuwe namen op affiche

Met de aankondiging van het nieuwe thema geeft het festival ook een eerste reeks namen op de line-up. Zo sieren onder meer Astra Club (Carlita b2b DJ Tennis), Bedouin, Danilo Plessow aka MCDE en John Talabot de affiche. Er wordt ook een extra podium neergezet op het strand, waarmee het totaal op zeven podia komt. Naast de gekende genres van het festival hiphop, techno, desert house & disco, allround, slow dance en de jaarlijkse live acts, verschijnen er ook nieuwe subgenres zoals amapiano.

We Can Dance vindt plaats op 5, 6 en 12, 13 augustus op het strand van Zeebrugge.

2023-02-10 00:00:00 - 'We Can Dance'-festival brengt ode aan zee - wecandance2.jpeg
Belga