Nieuws
 | update 

Trots op Oos­ten­de stelt team voor

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Zaterdag heeft 'Trots op Oostende' al haar leden voorgesteld. Burgemeester Bart Tommelein (Open VLD) voert de 41-koppige lijst aan en voert samen met Groen, cd&v en enkele onafhankelijken campagne in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. 

"We hebben de voorbije periode als team samengewerkt in het belang van onze stad en haar inwoners. Er zijn zoveel mooie dingen gebeurd de laatste jaren. Dat werk willen we graag verder zetten", laat Trots op Oostende weten. Naast Open VLD, Groen en cd&v zetelt vandaag ook N-VA in het gemeentebestuur van Oostende, maar zij passen voor de samenwerking. 

Lijsttrekker Bart Tommelein 

Huidig burgemeester Bart Tommelein is lijsttrekker. Natacha Waldmann (Groen - Schepen van Welzijn) en Bart Plasschaert (cd&v - Schepen van Vrije Tijd) staan op plaats twee en drie. 

In totaal vinden we zeventien Open VLD'ers, elf kandidaten van Groen, zeven leden van cd&v en zes onafhankelijken op de lijst. Domien Van Loock is de eerste onafhankelijke op plaats veertien. De jongste kandidaat wordt in oktober achttien jaar en het ouderdomsdeken is 72 jaar. "Alle 41 heel uniek maar bovenal Trots op ons mooi Oostende", geeft het team mee. 

2023-05-27 00:00:00 - Met "Trots op Oostende" trekken Open Vld, Groen en CD&V naar de kiezer in Oostende
Nieuws

Met "Trots op Oostende" trekken Open Vld, Groen en CD&V naar de kiezer in Oostende

Ontdek de volledige lijst: 

Schermafbeelding 2024 06 22 om 10 48 04

Trots op Oostende gaat binnenkort opnieuw langs bij alle Oostendenaars en deelt ook folders uit om alle kandidaten voor te stellen. Ze willen onder meer het Plan Samenleven en hun armoedebestrijdingsplan uitbreiden.

Bernard Vanneuville

bernard.vanneuville@focus-wtv.be

Bernard Vanneuville
Brian Dewulf