Nieuws

Top­chef Wil­lem Hie­le stelt boek voor

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

In zijn restaurant in Oostduinkerke heeft Willem Hiele zijn boek Zeevuur voorgesteld.

Het respect voor wat onze Noordzee en regio te bieden hebben en de passie van het bereiden van eten vormen de rode draad. Naast de basis van zijn keuken en zijn originele bereidingen maak je in Zeevuur ook kennis met de levensfilosofie van de bevlogen Koksijdenaar, culinair toptalent en kind uit een vissersgeslacht.

Zeevuur is een uitgave van Kannibaal. "Het is geen kookboek met afgemeten hoeveelheden, maar een aanstekelijke inspiratiebom voor iedereen die van koken houdt. Met prachtige foto’s van Pieter D’Hoop en originele recepten annex food stories van Willem Hiele, " zegt de uitgever.

Bernard Vanneuville

bernard.vanneuville@focus-wtv.be

Bernard Vanneuville

Taalfout opgemerkt?

Heb je een taal- of schrijffout opgemerkt in dit artikel?