Nieuws

TEAM8710 vult lijst aan met acht nieu­we kandidaten

TEAM 8710

vlnr: Danny Vanhoutte, Valerie Allaert, Carlos Verbrugghe, Heleen Lippens, Geert Snoeck, Sabrina Decavele, Gaby Benoit en Nele Landuyt (foto: Eddy Lippens)

TEAM8710 heeft acht nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in Wielsbeke op 13 oktober voorgesteld. Het gaat om vier politieke nieuwelingen, aangevuld met vier anciens.

TEAM8710 is de lijst die is ontstaan na het afscheuren van CD&V. Onder hen ook schepenen, waardoor de partij op dit ogenblik gewoon meebestuurt. Eind februari maakte de partij al vier namen bekend. Filiep De Vos, oud-burgemeester en schepen, schepen Daisy Haydon, schepen Ine Callens en gemeenteraadsvoorzitter Frédéric Depypere krijgen al zeker een plaats op de lijst.

Dat viertal krijgt nu het gezelschap van vier dames die hun intrede maken in de lokale politiek. Met haar 22 jaar is Heleen Lippens uit Sint-Baafs-Vijve de jongste nieuwkomer. Daarnaast stappen ook Valerie Allaert uit Ooigem, Nele Landuyt uit Ooigem en Sabrina Decavele uit Wielsbeke in het politieke project van TEAM8710.

De lijst wordt verder aangevuld met vier politieke ‘anciens’. Danny Vanhoutte, Geert Snoeck, Gaby Benoit en Carlos Verbrugghe versterken de ploeg.

Celien Tanghe