Nieuws

STiP+ kiest voor een ster­ke stads­lijst met enke­le nieu­we namen in Izegem

STiP Izegem

Naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen stelt STiP+ zijn ambities en lijst voor in Izegem. De partij is naar eigen zeggen een lokale, zelfstandige en onafhankelijke beweging waarbij het de Izegemnaar zo veel mogelijk wil betrekken en zo samen werkt aan de toekomst.

Sinds 2018 is STiP terug te vinden om de stemformulieren in Izegem. Voor de verkiezingen van 2024 kiezen ze resoluut voor vernieuwing en daar hoort ook een nieuwe naam bij: STiP+. De partij werkt nu volop aan het verkiezingsprogramma. STiP verwelkomt meteen ook enkele nieuwe leden, zoals Bruno Lambert, Nigel Casier en Geert Leenknecht. De jonge partij wil met zijn onafhankelijke en open visie naar de kiezer toestappen, klinkt het. Zo willen ze met een sterke stadslijst voor de dag komen.

Kandidaat-burgemeester/lijsttrekker

De lijsttrekker van STiP+ wordt raadslid Kurt Grymonprez. Hij dingt meteen ook mee naar de burgemeesterssjerp. Hiermee wordt hij concurrent van huidig burgemeester Bert Maertens (N-VA). Samen met de nieuwe inbreng en een innovatief logo wil STiP+ een constructieve en waardevolle partner zijn voor de stad en zijn inwoners.

Bert Maertens N VA Izegem
Nieuws

Bert Maertens wil Izegem na verkiezingen blijven besturen

Redactie