Nieuws

Spec­ta­cu­lai­re attrac­tie vanop de Sint-Nik­laas­kerk in Veurne

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Avonturiers kunnen dit weekend afzakken naar Veurne. Je kan vandaag van de top van de Sint-Niklaastoren naar de Grote Markt glijden via een deathride. De attractie is gratis beschikbaar tussen 13u en 18u

De provincie wil verschillende uitkijkpunten in de kijker zetten, met succes. Je kan nog tot vanavond om 18u genieten van de deathride in Veurne. De Sint-Niklaastoren is 48 meter hoog. Je glijdt op een kabel, die zo'n 130 meter lang is, van de top van de toren naar de Grote Markt. De attractie duurt zo'n tien seconden. 

De komende weken zijn er nog andere avontuurlijke events in West-Vlaanderen. Zo kan je volgend weekend vanop dde Sint-Annakapel in Dentergem naar beneden springen op een groot springkussen. Op 7 juli kan je vanop de top van de kerktoren in Lissewege naar beneden rappellen.

IMG 0001

Verslag stadswandeling met Focus en WTV in Veurne

Zondagnamiddag 16 juni organiseerden we samen met Westtoer onze tweede knooppuntenwandeling in Veurne. Het is een wandeling van ruim 4 km. Met dit verslag met tal van foto's nemen we je graag even mee langs de verschillende bezienswaardigheden in het historische centrum van Veurne.

IMG 0001
Bernard Vanneuville

bernard.vanneuville@focus-wtv.be

Bernard Vanneuville
Thibaut Desmarets