Bart Hoornaert, de sous-chef van ‘La Durée’ in Izegem, mag voor de tweede keer naar de finale van de gastronomische wedstrijd "Eerste Kok van België".
Uit talrijke inzendingen heeft de gastronomische club Prosper Montagné vijf finalisten geselecteerd: Jean-Jacques Danthine (chef van restaurant ‘La Meilleure Jeunesse’ in Brussel), Bart Hoornaert (sous-chef van ‘La Durée’ in Izegem), Lukas Moonens (sous-chef ‘Bistro Margaux’ in Ternat), Anthony Stoop (eigenaar van Pigas in Sint-Niklaas en ook chef van restaurant Likoké in Les Vans) en Glenn Verhasselt (chef van ‘Sir Kwinten’ in Lennik).
De finale van de Prijs Prosper Montagné vindt plaats op maandag 3 oktober 2016 in de hotel- en toerismeschool Spermalie in Brugge. Tijdens de finale moeten de kandidaten drie gerechten klaarmaken:
Taalfout opgemerkt?
Heb je een taal- of schrijffout opgemerkt in dit artikel?