Nieuws

Nog meer nieuws op jouw regi­o­na­le zender

2016-04-11 00:00:00 - Nog meer nieuws op jouw regionale zender

Bij Focus en WTV staan we voor een belangrijke week.

Vanaf vrijdag 15 april worden nieuws, programmatie, presentatie en jingles grondig vernieuwd. Opgefrist en aangescherpt. De grootste vernieuwing is het nieuws op zaterdagavond.  Want ook in het weekend valt er heel wat te beleven in West-Vlaanderen. 

Drie nieuwe weekendanchors

Met Xavier Taveirne, Caroline Verstraete en Charlotte Cattebeke hebben we drie nieuwe enthousiaste nieuwslezers voor het weekendnieuws. Want naast de extra nieuwsuitzending op zaterdag zal ook het nieuws op zondag gepresenteerd worden (i.p.v. de huidige nieuwsflash).

Nieuws klokvast in het weekend

Op zaterdag- en zondagavond stappen we af van ons vrijblijvende lussysteem. Om 18u30, 19u30, 20u30, … kijk je naar het nieuws. Op zaterdag gevolgd door Tendens. Op zondag door Sport West.

Vernieuwde nieuwsstudio, meer kleur, meer sound, meer kijkcomfort

Meer beelden, een frissere look en dynamische camerastandpunten. Herkenbare tunes, subtiele pop-uptekstballonnen en een aftelklok gidsen de kijker doorheen de lus van uitzendingen.  Zo geven we o.a. beter aan wanneer men de start van het nieuws mag verwachten en krijg je een duidelijker zicht op het menu van de dag.

Bart Coopman