Nieuws

Nieu­we show Preu­te­leu­te is groot suc­ces: Zalig én een beet­je grof”

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Een volledig uitverkocht concertgebouw in Brugge gisteravond voor de première van de nieuwe show van Preuteleute ‘XXX’. De nieuwe tournee is al bijna helemaal uitverkocht.

Het duo gaat terug naar de tijd van de Romeinen en het publiek wordt meegezogen in een verhaal vol fantasie en uitspattingen. Maar Preuteleute blijft trouw aan zichzelf en is fantasierijk, hilarisch en jawel, soms een beetje grof. Sebastien Dewaele en Tom Vanryckeghem, Preuteleute: “Het is hetzelfde als altijd. Niet helemaal hetzelfde, maar een ander verhaal. We kunnen alleen maar dankbaar zijn dat er zoveel mensen willen komen kijken naar onze hobby. En blijven terugkomen, anders verkoop je geen tickets.”

“Het is de eerste keer dat ik hen zie. Aangenaam. Een beetje grof, natuurlijk.”

Fan

'Alain en ook Alain' duiken in de Romeinse geschiedenis, een tijd van decadentie en nog veel meer. De eerstvolgende voorstellingen in Izegem, Tielt, Ieper en Harelbeke zijn uitverkocht. 20.000 tickets zijn al meteen de deur uit. “We hebben nu nog beslist om in het najaar nog wat zalen erbij te zetten. Er blijft vraag, laten we het zo zeggen. We gaan een herneming doen in november, december, dus keep you posted.”

“We komen voor Preuteleute. En we zijn preuteleute, zalig.”

Fan

Dit is de vierde show van Preuteleute. En voor wie er niet genoeg van krijgt, kunnen we al onthullen dat er een vijfde komt.

De redactie